Fordítás árak

Dokumentumok fordítása angolra, németre

Erkölcsi bizonyítvány – 12.500 Ft
Érettségi bizonyítvány – 12.500 Ft
Anyakönyvi kivoant – 12.500 Ft
Egyetemi diploma – 12.500 Ft
Lakcímkártya – 4.000 Ft
Személyi igazolvány – 4.000 Ft
Cégkivonat – 7.500 Ft / oldal

Összefüggő szövegek esetén: 2.40 – 3.60 Ft / bruttó karakter

Angol fordítás, német fordítás, francia fordítás, olasz fordítás és más nyelvek!

Áraink mindig az adott nyelvtől és a fordítási határidő rövidségétől függnek.

Általában elmondható, hogy a legtöbb nyelv esetén 2.40 Ft per bruttó karakter áron dolgozunk, és néhány oldalas dokumentumokat 24 vagy 48 órán belül le tudunk fordítani.

Fordító irodánk nagy előnye, hogy nem vagyunk ÁFA fizetők, ezért a fordítás díjára nem jön 27 százalék áfa, így ha Ön magánszemélyként rendeli meg a fordítást, a Fordításmániával mindenképpen jól jár.

Orosz, szlovák, cseh fordítás árak – 2,40 – 3,60 Ft / bruttó karakter

A szláv nyelvek esetén (szlovák, cseh, orosz, ukrán, horvát, szerb, lengyel) szintén egyedi áron dolgozunk, de ezek még mindig jóval olcsóbbak a skandináv nyelveknél.+

Töltse ki a jobb oldalon látható mezőket, majd csatolja a szöveget és küldje át nekünk.
Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és elküldjük árajánlatunkat.

Svéd, dán, norvég fordítás árak – 3,50 – 4,50 Ft / bruttó karakter

Az északi nyelvek (svéd, dán, norvég) különlegesek és hazánkban csak nagyon kevesen beszélik őket. Ezen nyelvek esetén az árak másképp alakulnak, részletesebb tájékoztatást, vagy árajánlatot a szöveg megtekintése után tudunk Önnek küldeni.

Ezek az árak az általános szöveg fordításra vonatkoznak, szakszöveg esetén kérjen tőlünk árajánlatot a jobb oldali mezők kitöltésével.

Mit értünk szakszöveg alatt? 

Orvosi szövegek, egészségügyi leletek, cikkek, műszaki szövegek, rajzok, tervek, kémiai fordítás, jogi fordítás, szerződések, egyezségek, megállapodások, pénzügyi fordítás, gyártástechnológiai szövegek stb.

Azonnali fordítás angol nyelvre

Az azonnali vagy sürgősségi fordítás angol nyelv esetén azt jelenti, hogy valamelyik szakfordítónk 5 percen belül elkezdi fordítani a szöveget.

A sürgősségi fordítási felár +25 százalékba kerül.

A fordításról számlát állítunk ki, melyet a megadott cég vagy magánszemély nevére, címére postázunk. Cégek esetén a fizetés történhet 8 napon belül számla ellenében.

Nagyobb terjedelmű fordítás megrendelése esetén 20 % előleget kérünk.

Ha ennél olcsóbb árat talál, hívjon fel minket, mielőbb megrendeli a fordítást máshonnan, mert amennyiben van szabad kapacitásunk lehet, hogy mi is el tudjuk vállalni!

Ajánljon minket ismerőseinek, üzleti partnereinek, és amennyiben nálunk rendelnek fordítást és Önre hivatkoznak, úgy a fordításuk díjának 10%-át 3 napon belül jóváírjuk az Ön számláján.

Keressen velünk pénzt, mondja el mindenkinek, hogy Ön a pécsi Fordításmánia fordító irodát választotta!

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com