Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás pécsA hivatalos fordítás esetén a pécsi Fordításmánia Fordítóiroda egy záradékkal igazolja, hogy az általunk lefordított szöveg mindenben megegyezik az eredeti szöveggel. A fordítást ellátjuk a fordító iroda bélyegzőjével is.

Hitelesített fordításainkat az itthoni szervek és cégek legtöbbje elfogadja, mint hivatalos fordítást, és egyfajta átmenetet jelent a sima fordítás és az OFFI által készített hiteles fordítás között, tehát ez egy hivatalos de nem hiteles fordítás lesz. Hiteles fordításért forduljon az OFFI-hoz, mert Magyarországon a törvény szerint csak ők készíthetnek ilyet, más fordító iroda nem jogosult rá. Hivatalos fordítás Baranya megye területén.

hitelesített fordításA legtöbb esetben azonban nincs szükség hiteles fordításra, mert elégséges a hivatalos fordítás is. Ilyenkor Ön sokat spórolhat velünk, hiszen karakterenként mindössze 2.40 – 3.60 Ft-ba kerül Önnek a fordítás, szemben az OFFI 6-7 Ft-os díjával.

Fordítás áraink sokkal kedvezőbbek, mint más irodák esetén, mivel áfa mentesek vagyunk.

Egy másik előnyünk, hogy sokkal gyorsabban tudunk dolgozni, mint az OFFI, ezért néhány oldal esetén elmondhatjuk, hogy akár 24 óra alatt elkészítjük Önnek a hivatalos angol fordítást, vagy szakfordítást más nyelveken is, mint például a német, francia, olasz, spanyol, orosz, ukrán, román, cseh, szlovák, lengyel, szerb, horvát, bolgár, mongol, észt, dán, portugál, holland, svéd vagy norvég.

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com