Francia fordítás

Francia fordításokHivatalos magyar-francia fordítás tapasztalt és megbízható szakfordítók segítségével.
A Fordításmánia fordító iroda Pécsett segít Önnek a francia kommunikáció során, magyar-francia és francia-magyar fordítások készítése versenyképes árak mellett.

Francia fordítás áraink 

Weboldal franciára való fordítása, szálloda és étterem honlap fordítás, üzleti levelezés fordítás, jogi fordítás, szerződések, megállapodások, egyezségek, megbízási szerződés fordítása, pénzügyi, marketing és HR iratok, dokumentumok fordítása, pszichológia és lélektan szöveg fordítása, szociológia, marketing, pénzügytan, menedzsment és vállalatirányítási szövegek, bérleti szerződés, bírósági végzés, rendőrségi okiratok, határozatok, rendelkezések fordítása. Gépek és gépjárművek forgalmijának fordítása, francia autó adásvételi szerződés, mezőgazdasági munkagépek leírása, gépek és berendezések beüzemelési útmutatójának fordítása.

francia fordításokHivatalos dokumentumok fordítása franciára

Bizonyítvány, érettségi bizonyítvány (legyen az gimnáziumi vagy szakközépiskolai), anyakönyvi kivonat, nyelv vizsga bizonyítvány, diplomamunka, egyetemi vagy főiskolai oklevél fordítás, CV és motivációs levél fordítás, Curriculum Vitae fordítás, kisérő levél, ajánlólevél, referencia vagy ajánlás fordítása rövid idő alatt viszonylag alacsony árak mellett.

Egészségügyi és orvosi fordítás

Orvosi szakszövegek, cikkek, publikációk, egészségügyi kiadványok fordítása, leletek, szakvélemények, egészségügyi szövegek, kórlapok és más orvosi vélemények, dokumentumok fordítása. Betegtájékoztató, információ a gyógyszerhez, találmány fordítás, vízumhoz vagy munkavállaláshoz szükséges iratok fordítása gyorsan és szakszerűen hivatásos francia szakfordító által. Magyar-francia és franciamagyar fordítás, szakfordítás és lektorálás Pécs városában.

forditoiroda

Műszaki fordítás

Használati utasítás, kézikönyv, karbantartási útmutató, felhasználási útmutató fordítása franciára, játék vagy sportszer, sporteszköz leírása, termékismertető fordítása, cégismertető, műszaki szakszövegek, építési engedély, látványtervek, műszaki rajzok, műszaki engedélyek és dokumentációk fordítása Pécsett.

Műfordítás franciáról vagy francia nyelvre

Könyv fordítása, regények, novellák, próza, dráma, komédia, szakkönyv és gyermekkönyv, újságcikkek, publikációk, művek fordítása magyarról francia nyelvre barátságos árak mellett és gyorsan. A gazdag kapcsolatainknak köszönhetően a Fordítómániával Ön viszonylag nagyobb terjedelmű szövegeket (akár több száz oldalas dokumentumokat) is gyorsan fordíttathat franciára, s mindezt alacsony árakon.

A Fordításmánia fordítóiroda jelenleg még áfa mentesen, alanyi áfa mentesként fordít, tehát nálunk nincs Áfa, ezért Ön olcsóbban kapja meg a fordítást, mint a legtöbb más fordítóirodánál.

Ne habozzon tovább, hívjon minket most a 06 30/21 99 300 számon!

forditoiroda

Azonnali árajánlat 1 órán belül!

Azonnali árajánlatért töltse ki a jobb oldali mezőket, majd csatolja a szöveget és kattintson a küldés gombra! Mi az email beérkezésétől számított 1 órán belül megküldjük Önnek az aktuális árajánlatunkat és tájékoztatjuk a részletekről, a fizetés és az átadás módjáról, illetve az általunk kínált határidőről. Ennél a határidőnél korábban is elkészülhet az Ön fordítása, az viszont bizonyos százalékú sürgősségi felárat jelent.

website fordításWebsite, honlap franciára való fordítása

Céges honlap franciára fordítása, weboldal és software lokalizáció, weblapok teljes mértékű átültetése francia nyelvre, tudunk kezelni html vagy css dokumentumokat is, a .doc, .xls, .ppt és .pdf fájlokon kívül. A francia weboldal fordítás mellé most egy ingyenes SEO / Keresőmarketing ajándékcsomagot adunk Önnek, melyet egy partner cégünk készít el az Ön részére teljesen személyre szabva, feltérképezve weboldala gyengeségeit és erősségeit, kijelölve Önnek az utat, melyen haladva megtöbbszörözheti látogatóinak számát.

Azt minden SEO szakértő tudja, hogy ha anyanyelvükön szólítjuk meg a látogatókat, akkor az jelentősen megjavíthatja a konverziós rátánkat, vagyis sokkal többen lesznek hajlandók vásárolni a termékünkből vagy szolgáltatásunkból.

Francia weboldal fordítása, website fordítása francia nyelvre és más nyelvekre, mint amilyen például az olasz, német, spanyol, portugál, horvát, angol, lengyel, orosz, román, szlovák, ukrán és a cseh.

A weboldal egy elég olcsó dolog, használja ki Ön is és érjen el több látogatót, mint a fizetős reklámokkal.

forditoiroda

Kik készítik a fordítást a Fordításmániánál?

Fordítóink 100%-ban hivatalos szakfordítók, akik azon túl, hogy már régóta felsőfokon beszélik a francia nyelvet, huzamosabb ideig tartózkodtak valamely ország területén, ahol elmélyítették nyelvismeretüket. Több éves szakfordítói tapasztalattal rendelkeznek és több fordító programot használnak, mindent megtesznek azért, hogy Ön a lehető legrövidebb időn belül egy minőségi szakfordítást kapjon vissza.

A Fordításmániát megtalálhatja Pécsett, de az internet segítségével tulajdonképpen bárhonnan rendelhet tőlünk fordítást, legyen Ön Párizsban vagy Madagaszkár szigetén.

francia fordításokA francia nyelvet nem csak Franciaországban beszélik!

Jelenleg 54 országban mintegy 300 millió ember használja ezt a nyelvet hivatalos nyelvként, ebből közel a harmada anyanyelvként beszéli. A francia nyelv nagy jelentőséggel bír számos szervezeten belül (pl. ENSZ), és számos afrikai országban elfogadott és széles körben beszélt nyelv. A nemrég katasztrófa áldozatává vált Haitin is ezt a nyelvet beszélik, ahol Afrika északi országaiban is meg tudja vele értetni magát az ember, gondolunk itt Marokkóra, Algériára és Tunéziára.

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com