Lengyel fordítás

lengyel fordításMinőségi magyar-lengyel, lengyel magyar fordítások készítése Pécsett gyorsan és szakszerűen anyanyelvi fordítók által. 

A lengyel nyelv egy szláv nyelv és mutat némi hasonlóságot a többi szláv nyelvvel, bizonyos szavai megegyeznek a cseh, szlovák vagy ukrán, orosz nyelvben található kifejezésekkel. Lengyelország lakossága közel 40 millió, tehát egy nagy országról van szó, a lengyelek pedig a világ számos pontján megtalálhatóak Kanadától Ausztráliáig. Lengyel fordítás árak

Magyar lengyel szakfordítás Pécsett

A Fordításmánia Fordítóiroda Pécsett elsősorban azoknak kíván segítséget nyújtani, akik Lengyelországba készülnek és valamilyen fordításra van szükségük, vagy amennyiben lengyelek részére szeretne valamilyen anyagot készíteni. Szívesen állunk az Önök rendelkezésére és segítünk Önöknek a lengyel nyelvvel kapcsolatban, lengyel magyar anyanyelvi fordítóink akár hétvégén vagy éjszaka is hajlandók dolgozni, ha sürgős fordítás van.

A lengyel fordítás nemcsak az üzleti életre korlátozódik nálunk, bár sok esetben azt kérik tőlünk, hogy fordítsuk le egy-egy cég weboldalát, honlapját lengyel nyelvre. A magánszemélyek és gazdasági társaságok üzleti levelezését is képesek vagyunk napi szinten átfordítani, akár néhány óra alatt, de kereshet minket lengyel jogi szöveg fordításával kapcsolatban is, lengyel adásvételi szerződés fordítása, együttműködési szerződések, megállapodások, forgalmazói szerződés és más jogi dokumentum kapcsán is. Lengyel nyelvről való fordítás elérhető árak mellett.

A lengyel magyar fordítást mindig a legnagyobb precizitással készítjük el Önnek. Fordítóirodánk hisz benne, hogy a hosszú távú siker érdekében azt kell nyújtanunk a kedves ügyfeleinknek, amire éppen szükségük van, tehát tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos a rövid határidő és az alacsony ár, s ha ehhez még hozzáadjuk a gyors és barátságos ügyintézést, kiszolgálást, akkor meg is kaptuk cégünk fő filozófiai pilléreit.

A magyar-lengyel szakfordítás, fordítás és lektorálás mellett természetesen lehetőség van tolmácsolásra is ezen a nyelven, ha Önnek lengyel tolmácsra van szüksége keressen minket és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megoldjuk a problémát.

Tegyen minket próbára, Önnek ki sem kell mozdulnia irodája vagy otthona kényelméből, a fordítandó szöveget átküldheti e-mailben is word, excel, pdf vagy más formátumban.

lengyel szakfordításA lengyel fordítás

A lengyel nyelv, vagy ahogy az indo-európai nyelvek közé tartozik, azon belül a szláv nyelvek közé. A lengyelt manapság több, mint 35 millió ember beszéli anyanyelvként, elsősorban Lengyelországban, Németországban, az USA-ban, Kanadában és az Egyesült Királyság területén.

De miben tudunk Önnek pontosan segíteni?

Az általunk fordított lengyel szövegeket a következő témák szerint csoportosíthatjuk:

Lengyel üzleti és gazdasági fordítás
Marketing, PR, pénzügy, közgazdasági (mikroekonómia, makroekonómia) és üzleti fordítás, könyvelési anyagok, mérlegek, eredménykimutatás, pályázati anyagok, pályázati tervek fordítása lengyel nyelvre.

Lengyel jogi fordítás
Szerződések, dokumentumok, jogi szövegek, bírósági végzés, rendőrségi iratok fordítása, adásvételi szerződés, ajándékozási szerződés, gépjármű adásvételi szerződés fordítása magyarról lengyelre vagy fordítva.

Lengyel műszaki vagy mérnöki fordítás
Műszaki és mérnöki fordítás, építészeti, épületgépészeti szövegek fordítása, talajmechanikai fordítás, statikai, geodéziai fordítás, kezelési útmutatók fordítása lengyel nyelvre, felhasználási kézikönyvek, karbantartási útmutatók, termékbemutató, termékleírás, beüzemelési instrukció fordítás, játék leírás, termék leírás fordítása.

Lengyel orvosi, egészségügyi, gyógyszeripari és pszichológiai fordítás
Betegtájékoztató, orvosi szakvélemény, kórlap, recept, gyógyszerészeti és gyógyszeripari szövegek fordítása, pszichológiai és pszichiátriai cikkek, tanulmányok fordítása lengyel nyelvre rövid idő alatt.

forditoiroda

Weboldal fordítás lengyel nyelvre
Website, honlap fordítása magyarról lengyel nyelvre, céges weboldalak fordítása elérhető árakon. A honlap fordítás esetén elég ha megadja a weboldala url-jét, vagy küld nekünk egy linket, hogy hol található az oldala. Persze az is tökéletes, ha a weboldal szövegét átküldi word dokumentumként .doc vagy .docx formátumban. Mivel mindig igyekszünk megfelelni az ügyfél elvárásainak, az idén már .html vagy .php oldalakat is felül tudunk írni, vagy módosítani tudunk, tehát Önnek csak fel kell majd tölteni az új oldalakat az internetre.

Turisztikai fordításTurisztikai szövegek, dokumentumok, prospektusok fordítása lengyel nyelvre magyarról, bemutatkozó szövegek, utazási iroda ajánlatainak fordítása, szerződések és más vendéglátáshoz vagy idegenforgalomhoz kapcsolódó szövegek fordítása.

hitelesített fordításHivatalos lengyel fordítás
Záradékkal, bélyegzővel ellátott hivatalos lengyel fordítás készítése a Fordításmánia által rövid idő alatt. Az általunk készített fordítást a legtöbb hivatalos helyen elfogadják, alacsony árainknak köszönhetően ön most még többet spórolhat.

Hogyan rendeljen lengyel fordítást a Fordításmániától?

Küldje át a szöveget e-mailben, mi hamarosan megküldjük Önnek az árajánlatunkat. Ha Ön ezt visszaigazolja elkészítjük a fordítást.

Hogyan fizethet a fordításért? 

A fordítás díját átutalással rendezheti

Részletes információt e-mailben fog tőlünk kapni a fordítás megrendelése után. De bármikor hívhat telefonon is, ha bármi kérdése támad.

forditoiroda

Hogyan kapja vissza a fordítást? 

A kész fordítást általában e-mailben küldjük vissza Önnek. Amennyiben hivatalos fordítást rendel, melyet bélyegzővel kell ellátnunk, úgy azt a legtöbb esetben postán küldjük el Önnek a megadott címre, ez természetesen nem jár Önnek többlet költséggel.

Más általunk fordított szláv nyelvek:

Magyar szlovák fordítás készítése

Magyar cseh, cseh magyar fordítás

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com