Szlovák fordítás

szlovák fordító pécsAnyanyelvi szlovák fordítás Pécsett, kedvező árak, rövid határidő, záradékkal és bélyegzővel ellátott hivatalos fordítás.

A pécsi Fordításmánia fordító iroda nem csak az angol és német nyelvek terén rendelkezik nagy tapasztalattal, de az Európai Unióhoz való csatlakozásunk óta egyre többen keresnek meg minket szlovák, szerb, lengyel, román, horvát és cseh fordítással kapcsolatban is.

A szlovák nyelv a szláv nyelvek családjába tartozik, de különbséget kell tennünk az északi és a dél-szláv nyelvek (szlovén, horvát, szerb) között. Legjobban talán a cseh nyelvre hasonlít, de a lengyel nyelvvel is rengeteg közös szava van, a két nemzet képes egymást tökéletesen megérteni egy beszélgetés folyamán, sőt egyes történészek szerint a szlovák nyelv a cseh és a lengyel ötvözeteként jöhetett létre néhány száz évvel ezelőtt.

Anyanyelvi szlovák fordítás, lektorálás

A Fordításmánia Fordítóiroda Pécsett kizárólag anyanyelvi szakfordítókkal dolgozik, akik kitűnően beszélik mind a szlovák mind a magyar nyelvet.

Ezt Szlovákiában úgy kell elképzelni, hogy rengeteg vegyes házasság van, és a gyerekek gyakran úgy nőnek fel, hogy mind a két nyelvet tökéletesen elsajátítják. Az iskolában aztán mindkét ország történelmét, irodalmát megtanulják és amikor beszélnek, senki nem tudja megmondani, hogy más nyelvet is ugyanilyen szinten beszélnek.

Minőségi magyar-szlovák fordítás Pécsett.

forditoiroda

Gépkocsi, autó adásvételi szerződés szlovák nyelven, megbízási szerződés, terjesztői szerződés, ingatlan adásvételi szerződés fordítása Pécsett magyarról szlovákra. Hivatalos szlovák fordítás Baranya megye területén, Pécsett, szlovák nyelvről való fordítás Pécsett és az egész országban.

Az elmúlt években rengeteg kis és középvállalkozásnak segítettünk a kommunikációs korlátok legyőzésében, számos hazai cég lépett be a szlovák piacra, vannak akik észak felé terjeszkednek, mások szlovákiai termékeket hoztak át a magyar piacra, de volt olyan fordításunk is, amikor az orvosok határon túl átnyúló kölcsönös segítségnyújtásáról szóló dokumentumot fordítottunk.

weboldal fordításWeboldal fordítás szlovákra

Honlap, internetes oldal, weboldal fordítás szlovák nyelvre Pécsett, elérhető árak, gyors fordítás magyarról szlovákra vagy szlovákról magyar nyelvre. A weboldala segítségével Ön hatékonyan kommunikálhat viszonylag alacsony költségek mellett, fordíttassa le weboldalát több nyelvre és többszörözze meg a forgalmát, bevételét, az Unióban mindent lehet!

Legyen az egészségügyi, orvosi, üzleti, jogi, műszaki vagy más fordítás, céges dokumentumok vagy weboldal fordítás, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül magyarról szlovákra fordítsuk Önnek.

Autóval kapcsolatos dokumentumok fordítása, gépjármű adásvételi szerződés fordítása szlovák nyelvre, forgalmi engedély, zöldkártya, műszaki dokumentáció fordítása, gépek és járművek adatainak fordítása, mezőgazdasági gépek leírása, használati útmutatók, kézikönyv és karbantartási útmutatók fordítása szlovákra vagy szlovákról magyarra.

forditoiroda

Gyakori dokumentumok

  • táppénzes papír
  • erkölcsi bizonyítvány
  • karantén határozat
  • alapító okirat, cégkivonat
  • novella, regény
  • forgalmi engedély
  • diploma melléklet
  • baleseti jegyzőkönyv

Árajánlatkérés

Egy gyors árajánlatért küldje át az anyagot e-mailben a glajtos@yahoo.com e-mail címünkre. A leveleket munkaidőben igyekszünk egy órán belül megválaszolni, az este vagy éjszaka érkezett ajánlatkérésekel reggel tudjuk megválaszolni.

Ha speciális kérése van, úgy is lépjen velünk kapcsolatba, e-mailben a glajtos@yahoo.com címen, vagy telefonon a 06 30/21 99 300 számon!

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek eligazodni az idegen nyelvek útvesztőjében.

Más általunk fordított szláv nyelvek:

Magyar lengyel, lengyel magyar fordítás, szakfordítás

Magyar cseh, cseh magyar fordítás, szakfordítás

Minden nyelvet senki nem beszélhet, de mi azért beszélünk párat!

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com