Fordítás

Fordítás PécsettA hivatalos fordítás a sima fordítás és a hiteles fordítás között helyezkedik el. Hivatalos fordítás esetén a fordítóiroda ugyan úgy, mint a hiteles fordítás esetén igazolja, hogy a fordítást egy hivatalos fordító készítette el és a lefordított dokumentum mindenben megegyezik az eredeti szöveggel.

Hivatalos angol fordítás 

A hivatalos fordítást ellátjuk a fordító irodánk bélyegzőjével, ilyen fordítást bármikor kérhet tőlünk, ha mi készítjük a fordítást. Az ilyen hivatalos záradékolt fordítást, vagy záradékkal ellátott fordítást a legtöbb hivatalos intézmény elfogadja Magyarországon, de előtte célszerű megkérdezni, hogy jó lesz e ez nekik, vagy ragaszkodnak az OFFI által készített hiteles fordításhoz. Hivatalos fordítás, lektorálás, szakfordítás készítése.

Az OFFI-ról azt kell tudni, hogy egy monopol helyzetben lévő fordító iroda, ezért drágán és meglehetősen lassan dolgoznak, vagy dolgoznak ők gyorsabban is, de akkor az még többe kerül.

forditoiroda

Az általunk fordított nyelvek a következők:

angol német spanyol olasz francia
cseh szlovák lengyel szerb horvát
ukrán orosz román mongol bolgár
dán svéd észt portugál holland

Tehát hiteles angol fordítás kapcsán keresse az OFFI-t, de hivatalos angol szakfordítás ügyében mi is tudunk Önnek segíteni. Ezen kívül sima német, francia, olasz, spanyol, lengyelszlovák, román, cseh, orosz fordítást is tudunk Önnek készíteni Pécsett.

Árajánlatot az oldal jobb oldalán kérhet, ahol feltöltheti dokumentumait is. Mi hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel és elküldjük az árajánlatunkat.

A fordítási szakterületeink a következő témakörök szerint csoportosíthatók: 

gazdasági jogi műszaki pszichológiai általános
pénzügyi orvosi mérnöki pszichiátriai műfordítás
marketing egészségügyi technikai pedagógiai webshop
PR, HR gyógyszerészeti termelési gyógyászati weboldal

Fordítás 27%-al olcsóbban!!!

Nálunk nem fizet Áfat! A Fordításmánia fordítóiroda egyik nagy előnye, hogy alanyi áfa mentesek vagyunk így a fordítás díjára nem jön Áfa. Kérjen tőlünk árajánlatot most rögtön.

A fordítást emailben vagy telefonon keresztül is megrendelheti. Ha külföldről szeretne fizetni, akkor a Paypal-t javasoljuk, mert gyors és megbízható. Idehaza természetesen bármely CIB fiókban rendezheti a fordítás díját, vagy átutalhatja az Ön számlájáról és 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzánk.

Fordítás minden nyelvenMikorra készül el a fordítás?

Általában 10 oldalig 2-3 nap alatt el tudjuk készíteni a fordítást, ha általános szövegről beszélünk, ha speciális szakszöveg akkor egy-két nappal tovább tarthat. Nagyobb terjedelmű szöveget is képesek vagyunk akár egy hét alatt lefordítani, nemrég egy orvosi-egészségügyi szöveget sikerült 6 nap alatt határidőre átadnunk, a teljes dokumentáció 213 oldal volt és magyarról szlovákra fordítottuk.

A pécsi Fordításmánia a kiterjedt fordítói adatbázisának köszönhetően rövid idő alatt megbírkózik akár nagyobb feladatokkal is, legyen az fordítás, szakfordítás vagy lektorálás.

forditoiroda 

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com