Honlap fordítás

weboldal fordításHonlap, weboldal fordítás angolra, németre, szlovákra, franciára, oroszra, románra, ukránra, csehre, lengyelre, olaszra, spanyolra és más nyelvekre – rendelje meg most!

AJÁNDÉK SEO CSOMAG!!! – Egy keresőmarketing vállalkozással együttműködve cégünk weboldal optimalizálási csomagot ad Önnek a honlap fordítás mellé!!!

A legtöbbet a következő területen fordítottunk honlapokat az angol mellett számos más nyelvre:

  • Szálloda weboldal fordítás
  • Hotel weboldal fordítás
  • Étterem weboldal fordítás
  • Klinika weboldal fordítás
  • Fogászati rendelő weboldal fordítás
  • Autókölcsönzés weboldal fordítás
  • Utazási iroda weboldal fordítás

Webshop fordítás angolra, szlovákra, románra, csehre, lengyelre, németre, franciára, spanyolra.

forditoiroda

Miért hasznos a weboldal lefordítása más nyelvekre?

A weboldal segítségével Ön viszonylag olcsón hirdetheti termékét, szolgáltatását a világban, persze ezt csak akkor, ha azt a weboldalat megtalálják. Ha az Ön oldala csak magyarul olvasható, akkor kb. tíz millió ember értheti meg. Ha azonban angolul vagy németül is elérhető, azzal máris nagyobb célközönségre tehet szert.

Weboldal fordítás + ingyenes SEO tanácsadás

Éppen ezért a pécsi Fordításmánia fordítóiroda olyan szakfordítókkal végezteti a honlap fordítást, weboldal lokalizációt, akik jártasak a SEO vagy keresőmarketing világában. Ezek a szakfordítók sok jó tanáccsal tudnak szolgálni a weboldalát illetően, mit érdemes írni és hogyan, hova kerüljenek a kulcsszavak, milyen mennyiségben, milyen kulcsszavakat érdemes használni stb.

Weboldal fordítás Pécsett az Ön elképzelései szerint. Nekünk elég, ha mailben elküldi az oldala URL-jét, vagy egy linket, ahol megnézhetjük, s mi munkanapokon 1 órán belül elkészítjük Önnek az árajánlatunkat a kívánt nyelvre.

Egy jó honlap sokat elárul a cégről, ezért fontos, hogy pontosan kommunikáljunk és csak a minőség, precizitás legyen kiolvasható belőle. Néhány cég elkövette azt a hibát, hogy a google fordítóval készítették el a weboldaluk külföldi változatát és mondani sem kell, hogy az nem lett a legszerencsésebb.

forditoiroda

Hívjon most: 0630 21 99 300! E-mail: glajtos@yahoo.com